Home » , » PRVA DISKVALIFIKACIJA U SEZONI: Produkcija izbacila Zoranu iz "Parova" jer se NEDOPUSTIVO ponašala prema srpskoj zastavi (FOTO)

PRVA DISKVALIFIKACIJA U SEZONI: Produkcija izbacila Zoranu iz "Parova" jer se NEDOPUSTIVO ponašala prema srpskoj zastavi (FOTO)

PRVA DISKVALIFIKACIJA U SEZONI: Produkcija izbacila Zoranu iz "Parova" jer se NEDOPUSTIVO ponašala prema srpskoj zastavi (FOTO)





Produkcija “Parova” došla je do saznanja da se Zorana Đokić pre ulaska u rijaliti podrugljivo ponašala prema srpskim nacionalnim obelezjima, tačnije, prema srpskoj zastavi. Iz tog razloga doneli su odluku da je diskvalifikikuju  iz daljeg takmičenja.
– Produkcija je došla do saznanja da je jedan učesnik pre ulaska u zabavno-humoristički program pokazao nedopustivo ponašanje prema našem nacionalnom obeležju, konrektno prema zastavi Republike Srbije. Zbog toga je produkcija tog učesnika rešila da diskfalifikuje. Produkcija ne toleriše i osuđuje takvo ponašanje… Hepi televizija neguje patriotizam i to ćemo negovati u nastavku našeg programa. Zorana, izbačena si iz “Parova” – rekla je voditeljka Bojana Ristivojević.
Zorana se zahvalila i napustila rijaliti.
Printskrin:  TV Happy
Printskrin: TV Happy
I produkcije su naveli  da neće tolerisati agresiju, uvrede nacionalne i nista ružno u svom sadržaju.

Share this article :
 
Copyright © 2015. Balkan Uzivo Tv